Înregistrări video de la ediția a III-a a conferinței Coliberator


La începutul lunii acesteia am participat la a III-a ediție a conferinței Coliberator, eveniment organizat anual de către Fundația Ceata.

Coliberator este o sărbătoare românească a libertății digitale care prezintă publicului atât proiecte libere de succes, cât și proiecte nou eliberate.

Prezentările ținute în cadrul evenimentului sunt foarte interesante și este de fiecare dată o ocazie bună să învăț lucruri noi, să cunosc oameni cu interese asemănătoare și de ce nu, să leg colaborări pentru diverse proiecte.

Ediția de anul acesta, spre deosebire de cele din anii anteriori, a avut numai prezentatori români însă de când am văzut programul prezentărilor am fost convins că nu va fi cu nimic mai prejos față de celelalte ediții. În plus este de fiecare dată o bucurie pentru mine să văd cât mai mulți români care țin prezentări și doresc să-și facă ideile cunoscute.

Având acestea în minte mi-am luat echipamentul de filmat și fotografiat și am plecat spre conferință. Ediția de anul ăsta a fost găzduită de Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității București.

O mare parte din prezentări au fost filmate, unele de mine iar altele de alți participanți. Aș fi vrut să public mult mai devreme înregistrări însă ca de fiecare dată treburile cotidiene ocupă mare parte a timpului iar urmarea acestui fapt este publicarea înregistrărilor ceva mai târziu.

Mai jos este disponibilă și o mică galerie de imagini, pe care o voi completa pe măsură ce primesc și fotografii realizate de organizatorii evenimentului.

Pentru înregistrări video am creat un sit separat, urmând ca de acum înainte să centralizez în acest fel toate înregistrările video pe care le voi realiza la evenimente de genul acesta. Deocamdată am publicat nouă prezentări iar în zilele următoare voi publica și altele.


« Pagina anterioară

Rezumatul atelierului de instalat GNU+Linux organizat de Fundația Ceata (29.04.2015) | Mai mult...

Rezumatul atelierului de instalat GNU+Linux organizat de Fundația Ceata (22.04.2015) | Mai mult...

Rezumatul atelierului „Rețele sociale descentralizate” organizat de Fundația Ceata | Mai mult...

Discurs Richard M. Stallman la Cluj-Napoca în turul echipelor locale ale Fundației Ceata | Mai mult...

Fundația Ceata organizează a doua ediție a conferinței Coliberator | Mai mult...

Richard Stallman în turul echipelor locale ale Fundației Ceata | Mai mult...

Rezumatul evenimentului "Atelier de instalat GNU+Linux" din Râmnicu Vâlcea | Mai mult...


© 2013 - 2015 gnuvideo.ro | Găzduit de Fundația Ceata | Planul sitului | Susținere