Resurse pentru utilizatori și activiști


Proiectul GNUVideo.RO pune la dispoziția utilizatorilor și activiștilor o gamă diversificată de resurse pe care aceștia le pot folosi liber. Acestea sunt create în cadrul proiectului sau preluate de la alte proiecte (doar dacă sunt disponibile liber).

Lista de mai jos nu este definitivă și va fi actualizată de fiecare dată când noi resurse sunt disponibile.

Resurse educaționale

Tutorialele video și documentația sunt necesare oricărui utilizator ce dorește să-și instaleze un sistem de operare sau un program și să învețe să le folosească. Accesând legăturile de mai jos puteți viziona tutoriale video și descărca documentație.

Surse de informare

Pentru a afla ultimele știri din cadrul comunității dar și informații suplimentare despre programe libere, cultură liberă, formate digitale libere sau aparate ce funcționează cu programele libere accesați jurnalul GNUVideo.RO și siturile campaniilor și proiectelor.

Resurse pentru promovarea programelor libere și a campaniilor

Descărcați liber și gratuit pliante, infografice sau panouri publicitare pentru promovarea programelor libere și a campaniilor de informare.

Afaceri etice și oferte de lucru

Dacă sunteți în căutarea unui dezvoltator sau doriți să cumpărați un aparat ce vă respectă libertatea aruncați o privire pe pagina cu afaceri etice.

Dacă sunteți în căutarea unei slujbe care să vă ofere posibilitatea de a lucra doar cu programe libere accesați pagina unde sunt publicate astfel de oferte de lucru.

Dacă aveți cunoștință de alte resurse asemănătoare cu cele de mai sus și credeți că ar fi benefic să fie incluse pe această pagină vă rog să trimiteți informațiile la adresa de poștă electronică info@gnuvideo.ro.


« Pagina anterioară

Abonare

Ultimele comunicate

Articole scrise de comunitatea românească pe situl gnuvideo.ro | Mai mult...

Ultimele interviuri

Despre votul Comisiei de Afaceri Juridice (JURI) asupra raportului Juliei Reda privind reforma drepturilor de autor | Mai mult...

Despre votul electronic cu Matei Vasile, Asociația pentru Tehnologie și Internet | Mai mult...

Interviu cu echipa proiectului Copy-me.org | Mai mult...

Interviu cu Bogdan Manolea, director executiv ApTI | Mai mult...


© 2013 - 2015 gnuvideo.ro | Găzduit de Fundația Ceata | Planul sitului | Susținere