Modalități de susținere

 

Există mai multe modalități prin care proiectul GNUVideo.RO poate fi susținut, după cum puteți citi în lista de mai jos. Orice contribuție ajută la succesul acestuia.

Donații

Donațiile în bani ajută la acoperirea cheltuielilor pentru înregistrarea domeniilor de internet pentru diferite proiecte și campanii, realizarea de materiale promoționale și de informare, organizarea de evenimente.

Funcționarea proiectului GNUVideo.RO implică și costuri cu găzduirea siturilor. O parte din siturile proiectului sunt găzduite de Fundația Ceata, pe cheltuiala organizației. O donație către Ceata ajută de asemenea proiectul GNUVideo.RO.

Promovare

O modalitate la îndemâna oricui, de a susține proiectul GNUVideo.RO este promovarea acestuia. În cadrul proiectului sunt publicate cu regularitate articole despre programe libere, viață privată și securitate, tutoriale video și documentație pentru programe libere. Sunt desfășurate de asemenea și mai multe campanii de informare și educare a publicului.

Promovarea acestora este foarte importantă și ajută foarte mult proiectul. Fiți la curent cu activitatea proiectului GNUVideo.RO abonându-vă sau urmărind GNUVideo.RO pe rețele sociale.

Dacă aveți un sit, jurnal sau conturi pe diverse rețele sociale puteți de asemenea să plasați unul din panourile publicitare cu GNUVideo.RO într-un loc vizibil și astfel dați de veste la cât mai multe persoane. Verificați pagina cu panouri publicitare și butoane pentru a alege unul potrivit pentru situl/contul vostru de pe rețele sociale.

Cumpărare produse din magazinul oficial

În curând în cadrul proiectului GNUVideo.RO va fi lansat un magazin oficial cu produse personalizate, cu tema principală programele libere. În oferta de produse a magazinului se vor regăsi tricouri, manuale, cărți și produse promoționale. Cumpărarea unui produs din magazinul oficial este de asemenea o modalitate de susținere.


« Pagina anterioară

Abonare

Ultimele comunicate

Articole scrise de comunitatea românească pe situl gnuvideo.ro | Mai mult...

Ultimele interviuri

Despre votul Comisiei de Afaceri Juridice (JURI) asupra raportului Juliei Reda privind reforma drepturilor de autor | Mai mult...

Despre votul electronic cu Matei Vasile, Asociația pentru Tehnologie și Internet | Mai mult...

Interviu cu echipa proiectului Copy-me.org | Mai mult...

Interviu cu Bogdan Manolea, director executiv ApTI | Mai mult...


© 2013 - 2015 gnuvideo.ro | Găzduit de Fundația Ceata | Planul sitului | Susținere